A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Шанобливе ставлення до ветеранів – ознака налагодженої співпраці з громадянським суспільством

Дата: 24.03.2021 15:49
Кількість переглядів: 284

     24 березня відбувся пленум Сватівської районної ради ветеранів. На засіданні заслухали Звіт голови районної ради ветеранів Людмили Ващенко про роботу Президії та обрали новий склад Президії.

       Про проведену роботу також прозвітували: голова первинної ветеранської організації Сватівського моторвагонного депо Тетяна Колесник, голова Сватівської міської організації ветеранів Павло Суховерхов, голова первинної ветеранської організації КНП Луганської обласної ради «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги» Галина Шаповалова.

     Голова районної ради Людмила Русанова, голова райдержадміністрації Валерій Честних, секретар Сватівської міської ради Тетяна Бервено, голова Сватівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Юлія Щербак привітали учасників пленуму та подякували їм за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району в другій половині 20 сторіччя, патріотичне виховання молоді, за бажання і сьогодні бути корисним для своєї Батьківщини. Запевнили, що будуть вжиті усі заходи для збереження пам’яті про воїнів, які захищали наш край від нацистських загарбників в роки Другої світової війни: буде відновлена могила загиблих воїнів на Меморіалі Слави, Пам’яті і Скорботи в м. Сватове.

       Головними пріоритетами діяльності районної ради ветеранів на наступний період визначено: збільшення кількості та чисельності первинних ветеранських організацій у зв’язку з розширенням території Сватівського району; проведення оглядів-конкурсів «Краща ветеранська організація Сватівського району»; впровадження в практику роботи регулярних виїздів членів Президії в первинні організації ветеранів із запрошенням спеціалістів районних служб; проведення зустрічей ветеранів з молоддю та представниками громадськості; сприяння збереженню поховань захисників Вітчизни та історичних пам’яток; складання соціально-медичних карток на кожного члена організації ветеранів.

     Вирішено ініціювати перед керівництвом територіальних громад району питання щодо затвердження місцевих програм соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів і громадян похилого віку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь