A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

У 2021 році в Укравтодорі планують відновити більше 370 кілометрів доріг Луганщини

Дата: 11.03.2021 15:00
Кількість переглядів: 252

25 лютого 2021 року на пленарному засіданні 4 сесії Сватівської районної ради прийнято депутатське Звернення до голови Луганської облдержадміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації  Серія Гайдая, начальника Служби автомобільних доріг в Луганській області Павла Цубера, директора ДП «Луганський облавтодор» Олександра Коротуна щодо ремонту доріг на території Сватівського району.

 

Згідно з розпорядженням голови Луганської облдержадміністрації-керівника обласної військово-цивільної адміністрації  Серія Гайдаявід 2 березня 2021 року відповідно до Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у поточному році буде здійснений середній ремонт автомобільних доріг місцевого значення: Сватове-Новомикільське-Красноріченське - 5,7 км дороги, Троїцьке-Білокуракине-Старобільськ, та Привілля на ділянці 3 км дороги, (КПП «Деміно-Олександрівка»-Сватове-Лисичанськ-Луганськ) - Ковалівка-Макіївка-Лиман на двох ділянках протяжністю 70 км та 51,6 км.

 

Значний обсяг коштів на ремонт доріг Луганської області у 2021 році надасть Міжнародний банк реконструкції та розвитку. За ці кошти на Луганщині цьогоріч заплановано ремонт понад 170 км автошляхів. Серед них ділянка протяжністю 12 км автодороги Н-26 Чугуїв–Мілове (через Містки, Старобільськ). Тож, із врахуванням профінансованих МБРР робіт, план Укравтодору у 2021 році – відновлення 376,6 км у Луганській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь