A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

46 сесія районної ради

Дата: 04.06.2020 16:09
Кількість переглядів: 370

     

     4 червня відбулися засідання постійних комісій, на яких розглянуті питання проекту порядку денного 46-ї сесії районної ради VІІ скликання. На засіданні Президії всі питання проекту порядку денного були узгоджені.
Цього ж дня на пленарному засіданні сесії депутати проголосували за внесення змін до місцевого бюджету Сватівського району на 2020 рік. Були внесені зміни до Переліку заходів, які фінансуються у 2020 році за рахунок районного бюджету та до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету на 2018-2022 роки.
     Заслухано Звіт про роботу постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, законності і інформації, а також Звіти наглядових рад КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» та КНП «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги».
     Призначено на посаду директора Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» Пархоменка Едуарда Григоровича.
     Прийнято рішення про припинення безстрокових трудових договорів з керівниками комунальних закладів загальної середньої освіти Сватівського району Луганської області в термін до 1 липня 2020 року з одночасним укладенням з ними (за їх згодою) строкових трудових договорів та затверджено Положення про порядок проведення конкурсу та призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності у новій редакції.

     Затверджено районну Програму «Оздоровлення та відпочинок дітей Сватівського району в закладах відпочинку з денним перебуванням та в Сватівському районному комунальному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» у 2020 році». Депутати підтримали Районну цільову програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Сватівського району на 2020-2021 роки та Районну цільову соціальну Програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2020 рік.
     Крім того, внесені зміни до ряду районних цільових програм.
     Розглянуті питання управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста, що перебувають в управлінні Сватівської районної ради.
     В засіданні сесії взяли участь: голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних, заступник голови райдержадміністрації Альона Акименко, керівники силових структур та структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств, представники засобів масової інформації району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь