A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Засідання 44 сесії районної ради

Дата: 28.02.2020 11:09
Кількість переглядів: 312

    

      27 лютого відбулися засідання постійних комісій, Президії районної ради та пленарне засідання 44-ї сесії Сватівської районної ради VIІ скликання.

     Депутати  підтримали проекти рішень про  внесення змін до районного бюджету на 2019 рік та про внесення змін до місцевого  бюджету Сватівського району на 2020 рік.

      Заслухана інформація про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Сватівського району у 2019 році.

     Затверджено Порядок забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 та 2 категорій за рахунок коштів районного бюджету.

     Внесено зміни до ряду районних цільових програм.

    Розглянуті питання управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста, що перебувають в управлінні Сватівської районної ради.

    В роботі засідання взяли участь: голова райдержадміністрації Валерій Честних, заступник голови райдержадміністрації Альона Акименко, керівники територіальних громад та силових структур району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій, представники засобів масової інформації району.

     Депутатський корпус районної ради підтримав:

 

     - Звернення до народних депутатів України щодо винесення на Всеукраїнський референдум законопроєкту про ринок землі;

 

 

 

 

 

 

 

 - Резолюцію Всеукраїнського віча профспілок на захист трудових і соціально-економічних прав людини праці до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука;

 

 

 

 

 

     - Звернення депутата Сватівської районної ради Валерія Чайки до голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая щодо можливості виділення додаткового співфінансування видатків Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги».

 

 

 

 

    

     Рішенням сесії лікарю-хірургу вищої категорії, завідувачу хірургічного відділення КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Ключці Віктору Михайловичу присвоєно Звання «Почесний громадянин Сватівського району» за значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Сватівського району, високу професійну майстерність та визначні заслуги перед Сватівщиною.

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь