A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Засідання 45 (позачергової) сесії районної ради

Дата: 30.04.2020 11:45
Кількість переглядів: 276

 

     29 квітня, у глядацькій залі КЗ «Сватівський районний Народний дім «Сватова-Лучка», відбулося засідання 45-ї (позачергової) сесії Сватівської районної ради 7 скликання. Через установлений на всій території України карантин голова районної ради Віта Сліпець та виконавчий апарат подбали про дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і забезпечили усіх присутніх захисними масками та рукавичками. 

     Розуміючи важливість прийняття в умовах протидії пандемії коронавірусу COVID -19 рішень щодо забезпечення безперебійної роботи КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня», депутати  на тільки затвердили Програму забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Сватівського району на 2020 рік, а й виділили кошти на забезпечення населення Сватівського району пільговими препаратами на лікування цієї небезпечної хвороби.

 

     На 45-ій (позачерговій) сесії районної ради, яка відбулася 29 квітня 2019 року, депутати підтримали внесення змін Програми фінансової підтримки Сватівської багатопрофільної лікарні на 2020 рік. Рішенням про внесення зміни до місцевого бюджету Сватівського району на 2020 рік депутати районної ради вирішили ряд нагальних питань щодо забезпечення медичних працівників, зайнятих ліквідацією епідемії та здійсненням заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, засобами індивідуального захисту. Надто гостро стояло питання забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» та збільшення бюджетних призначень КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» для придбання пально-мастильних матеріалів, медикаментів, продуктів харчування.

 

     Президент України Володимир Зеленський поставив завдання до кінця року забезпечити функціонування понад 200 приймальних відділень екстреної медичної допомоги в країні. Голова районної ради Віта Сліпець та депутати добре розуміють необхідність створення сучасного приймального відділення в умовах реформування медичного закладу. Тому одноголосно проголосували за виділення з районного бюджету коштів на виготовлення кошторисної документації для реалізації проєкту «Капітальний ремонт приміщень І-го поверху будівлі головного корпусу КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня». Слід зазначити, що наш район перший в області виготовив проектно-кошторисну документацію проєкту, який буде реалізовуватись за рахунок державних коштів, спрямованих на реконструкцію, капітальний ремонт надсучасного приймального відділення та встановлення надсучасного медичного обладнання.

     Одним із рішень 45-ої (позачергової) сесії районної ради було призначено на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Сватівська багатопрофільна лікарня»  Сватівської районної ради Луганської області переможця конкурсу Риженкову Олену Анатоліївну, завідувача, лікаря-ендоскопіста поліклінічного відділення КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня», яка з жовтня 2019 року виконувала обов’язки директора даного медичного закладу.

(фото надані - Сватове.City)

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь