A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Помер голова Сватівської районної ради 5 скликання - ГАВРИЛЕНКО Юрій Миколайович

Дата: 20.04.2020 10:22
Кількість переглядів: 426

     Сватівська районна рада з глибоким сумом сповіщає, що на 68 році життя пішла за вічну межу шанована нами людина ГАВРИЛЕНКО Юрій Миколайович.
     Народився Юрій Миколайович 7 червня 1952 року в селі Новокраснянка Кремінського району Луганської області. Свою трудову діяльність розпочав у 1970 році слюсарем Сватівського АТП-12135. У 1976 році призначений директором Сватівської районної дирекції кіномережі. З 1984 року працював на посаді директора Сватівського райпобуткомбінату.
     Великий відрізок свого життєвого шляху, з 1987 року, з моменту утворення організації, працював на посаді начальника Сватівського міжрайонного управління з експлуатації газового господарства, начальником служби обліку газу, начальником Краснодонського міського газового господарства.
     За безпосередньою участю Гавриленка Юрія Миколайовича були переведені на індивідуальне опалення приміщення закладів охорони здоров’я та освіти, культури Сватівського району.
     Чільне місце в роботі Юрій Миколайович приділяв благоустрою очолюваного ним підприємства.
     У квітні 2006 року Гавриленко Юрій Миколайович був обраний головою Сватівської районної ради 5 скликання. За час роботи у районній раді довів свою здатність працювати продуктивно, досягати взаєморозуміння між представниками різних політичних спрямувань. Ним була створена дієздатна рада високого інтелектуального і професійного рівня.
     За ініціативою Юрія Миколайовича в терапевтичному відділенні Сватівського РТМО створено кардіологічний блок та прийнято ряд рішень про виділення коштів на придбання медичного обладнання, проведення капітальних та поточних ремонтів, медикаментозне забезпечення певних категорій населення та створення належних житлових і побутових умов медикам.  Враховуючи гострий дефіцит медичних працівників районною радою було придбано дві квартири для забезпечення житлом лікарів.
     Активна діяльність Гавриленка Юрія Миколайовича високо оцінена на різних рівнях. Він нагороджений почесними грамотами Луганської обласної ради та обласної державної адміністрації, Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», Міністерства освіти і науки України, знаком «Відмінник освіти України». Його праця відзначена ювілейною медаллю «10 років незалежності України», у вересні 2004 року - медаллю «За заслуги перед Луганщиною» ІІІ ступеня. Гавриленко Юрій Миколайович - Почесний громадянин міста Сватове. У січні 2008 року Юрію Миколайовичу присвоєно звання Заслужений працівник промисловості України.
     Юрій Миколайович був щирою, порядною, чуйною людиною, добрим сім’янином, уважним і люблячим батьком та дідусем.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

     Пам’ять про Юрія Миколайовича Гавриленка назавжди залишиться в наших серцях.

 

Голова Сватівської районної ради  Віта Сліпець
Голова Сватівської райдержадміністрації  Валерій Честних
Депутатський корпус Сватівської районної ради
Виконавчий апарат Сватівської районної ради

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь